Dietist Anneke

Dietist Anneke

Visie & Missie

Mijn naam is Anneke Ruiten-Kreling, ik ben werkzaam bij Diëtist Amsterdam.
Mijn overtuiging is dat gezond eten en drinken niet ingewikkeld of saai hoeft te zijn. Ook wanneer je vanwege ziekte of klachten bepaalde voeding niet meer kan eten moet je kunnen genieten. Met mijn passie voor gezond én lekker eten laat ik dit graag zien!

Iedereen is verschillend en hét ideale voedingspatroon, dat het beste is voor ons allemaal, bestaat niet. Daarom staat een persoonlijke aanpak bij mij hoog in het vaandel. Hierbij kijk ik verder dan alleen naar wat je wel of niet kan eten. Naar mijn mening gaat het ook om waarom, wanneer en hoe je eet. Dit past binnen ‘Mindful eten’ waarbij het gaat om het doorbreken van automatische patronen, om bewustwording van je valkuilen, aandacht voor hetgeen je eet en bovenal: te genieten!

Met mijn ervaring als vitaliteitscoach binnen het bedrijfsleven weet ik dat een gezonde leefstijl soms nog niet zo makkelijk is. Factoren zoals onregelmatige werktijden, een hoge werkdruk of tijdsgebrek kunnen een rol spelen en zullen dan aan bod komen. Vitaliteit heeft niet alleen te maken met wat je eet of hoe vaak je beweegt, maar ook met hoe je je voelt en wat je ervaart. Mijn doel is dan ook om te zorgen dat je weer een gezonde relatie hebt met voeding.
Tenslotte: lekker eten is geen deel van het probleem, ik zie het als een deel van de oplossing.

Diëtist Amsterdam Anneke